Alyosha, KOLA и Dj NANA – о разлуке с любимыми и новой песне Анны Тринчер

Alyosha, KOLA и Dj NANA
Известные украинки поделились, как переживают войну за границей.

Анна Тринчер выпустила новый трек «Зай» о переживаниях украинок за границей, их желаниях и тоске по родному дому. Специально к премьере украинские певицы KOLA, ALYOSHA и Dj NANA рассказали, что они чувствуют, чем занимаются, находясь в безопасных странах, и высказали свое мнение, можно ли сохранить отношения с любимыми на расстоянии.

KOLA находится в Европе, где плодотворно пишет песни, выступает на благотворительных мероприятиях в поддержку Украины, а также самостоятельно или в сотрудничестве с различными организациями проводит сборы средств на закрытие потребностей ВСУ.

KOLA: «Всі українці – це родина, тому я щиро переживаю за всіх, хто нині перебуває під щоденною загрозою з боку росії. Це як хвилюватися за маму чи найближчого родича, зараз кожен українець – рідний. Земля, на який ти народився – найважливіше місце в світі. Коли ти спостерігаєш, як на ній все руйнують окупанти, відчуваєш нестерпний біль. Ми намагаємось робити сьогодні все можливе від нас, допомагаємо боротися за свободу та відчуваємо сум, я – не виняток. Кожна погана новина руйнує щось всередині, але кожен сантиметр деокупованої землі викликає свято в душі, але щоразу згадуєш, якою неймовірно високою ціною це дається. Я вірю в нашу перемогу і вважаю, що навіть не будучи зараз в Україні, енергетично я повністю там! І я знаю, що це надає сил. Мені стає спокійніше, коли мої пости, сторіз про збір спрацьовують і ми збираємо потрібну суму, щоб закупити необхідне для наших захисників, а також, коли я виступаю на благодійних концертах, і, звісно, коли моя музика підтримує морально мою родину, мою Україну».

Недавно KOLA объявила о своем разрыве с любимым. Но все равно считает, что любовь на расстоянии возможна, хоть это и очень сложно: «Якщо почуття справжні, є довіра і повага одне до одного, то все реально. Адже навіть поруч з коханим можна його розлюбити, тому лайфхак – це кохати по-справжньому, щиро. І все буде гаразд! Незважаючи на відстань».

KOLA посоветовала украинцам всей душой верить в победу и армию, отмечая, что сила мысли имеет важное значение и влияние на ход событий. Певица рассказала, что всегда энергетически пытается защищать, и делает это с самого начала войны: «Я прямо бачила картинки і ніби сни наяву, в яких наші солдати йдуть у темряві, їм важко, але вони сильні і незламні. Я думками намагалась передати їм свою силу та запал, мені здається, це теж працює. Бо віра та енергія підтримки дуже важливі».

Читайте также

Єгор Гордєєв — про війну, кохання і психологічні травми. Відверта розмова з Viva!

Єгор Гордєєв — про війну, кохання і психологічні травми. Відверта розмова з Viva!

LOBODA рассказала об отношениях на расстоянии с любимым мужчиной и новом сингле «Два незнайомці»

LOBODA рассказала об отношениях на расстоянии с любимым мужчиной и новом сингле «Два незнайомці»

Певица ALYOSHA с начала полномасштабного вторжения вместе с детьми находится в США и по личному опыту знает, как не только переживать за страну и соотечественников, но и за мужа – Тараса Тополю, лидера группы «Антитела», который до середины августа нес службу парамедика в рядах ВСУ и участвовал в боевых действиях.

ALYOSHA поделилась, что она чувствует сейчас и как перенесла разлуку с любимым«Відчуття завжди однакові: печаль, смуток, сльози, молитви, психологічна втома. Неможливо себе заспокоїти, бо все це відбувається у тебе вдома. Настрій практично завжди нейтральний. Але заради дітей постійно треба бути трохи акторкою та робити вигляд сильної, зібраної, радісної, активної мами. Особливо зараз, коли приліти ракет по всій країні, серце розривається. Я щодня просто молюся, щоб цей довгий страшний день закінчився і скоріше наступив теплий і тихий ранок в Україні. Ворог біситься, та наша любов непереможна!

Щодо чоловіка, він зараз в тилу, нещодавно нарешті випала можливість зустрітися після довгої розлуки. У мене немає відчуття, що пройшло так багато часу, я завжди була з ним на "стенд байї" в якомусь сенсі. Ані війна, ані проведений час на різних континентах не зіпсували наші стосунки. Кохання або є, або немає, справжнім коханням керувати неможливо. Воно є».

В Америке певица принимает участие в благотворительных выступлениях для Украины, проводит собрание и отправляет финансовую помощь на родину: «Звісно, це крапля в океані. Та я вірю, якщо кожен по краплі, то океан стане повним і змиє ворога з нашої землі».

Читайте также

Беременна в третий раз: Светлана Тарабарова удивила новостью

Беременна в третий раз: Светлана Тарабарова удивила новостью

Юрий Горбунов, Тимур Мирошниченко, Соломия Витвицкая рассказали, чем занимаются, когда нет света

Юрий Горбунов, Тимур Мирошниченко, Соломия Витвицкая рассказали, чем занимаются, когда нет света

Певица и профессиональная танцовщица Dj NANA (настоящее имя – Анастасия Кумейко), находясь в Болгарии, продолжает вести собственный бизнес в Украине и занимается благотворительной деятельностью:

«Я власниця бренду кімоно, виробництво якого зосереджене в Києві, тому я думками, серцем і душею залишаюся в Україні зі своїми дівчатами, які працюють навіть у такі тяжкі часи. Частину коштів з продажу кожного кімоно я відправляю до фонду на допомогу ЗСУ та сім'ям, постраждалим під час війни. Зараз кожен українець допомагає на своїх фронтах, навіть знаходячись у різних куточках світу. Я намагаюся давати якомога більше робочих місць, щоб люди, які залишилися в Україні, мали змогу заробляти».

В Болгарии Анастасия присоединилась к фонду, который с первых дней войны помогает украинцам, и занимается координацией беженцев, поскольку знает оба языка. Недавно приняла участие в организации Второго музыкального детского фестиваля United Kids Festival, который создал Руслан Квинта:

«Перший фестиваль ми влаштували у Болгарії, другий – у Польщі, куди приїхали дітки з України. Діти – наше майбутнє, тому дуже важливо подарувати їм безтурботність і відчуття спокою хоча б на декілька днів. Через музику, їхні творчість і талант ми можемо демонструвати світу нашу культуру. На фестивалі діти мали змогу отримати грошову винагороду, яку більшість учасників висловили бажання передати на допомогу Україні. І цей момент неймовірно показовий, він демонструє силу і віру наших дітей».

Dj NANA рассказала, как в начале войны прошла все этапы синдрома человека, который выжил и находится не в родной стране:

«Це жахливе відчуття, коли ти займаєшся самознищенням, бо спокійно спиш в той час, коли інші українці зараз в жахливій небезпеці. Єдине, що мене рятувало – спорт та тривалі прогулянки в парку, горах. Я займала себе будь-якими справами, аби просто не сидіти на місці. Також мені дуже допомогли медитації та заняття йогою з моєю тренеркою, яка знаходиться у Києві. Бути у безпеці в той час, коли всі твої близькі сидять в підвалах, під жахливими обстрілами – відчуття, яке я можу побажати прожити тільки окупантам.

У жовтні я вперше приїхала в Київ і застала той період, коли почали нещадно бомбити місто. Але наскільки жахливо б це не звучало, знаходитись в гарячій точці, набагато легше, ніж твоїм близьким, які зараз в безпеці за тебе переживають».

Анастасия признается, что по возвращении в Болгарию до сих пор ночью может проснуться от звучащего в голове звука сирены и ужасается, когда во дворе вывозят мусор или что-то громко стучит. Даже обычный самолет вызывает у артистки желание спрятаться.

Читайте также

Растет будущая звезда: Alyosha показала двухлетнюю дочь от Тараса Тополи

Растет будущая звезда: Alyosha показала двухлетнюю дочь от Тараса Тополи

Актриса Катерина Тишкевич думала о суициде из-за тяжелой болезни

Актриса Катерина Тишкевич думала о суициде из-за тяжелой болезни

Фото: пресс-служба

LOBODA
Предыдущий материал

LOBODA рассказала об отношениях на расстоянии с любимым мужчиной и новом сингле «Два незнайомці»

TamerlanAlena
Следующий материал

«Без боевого опыта оказался в горячих точках»: TamerlanAlena рассказали о любви во время войны

Новости партнеров